(foto) Blogul din Moldova care te ajută să-ți planifici o călătorie reușită de unul singur și cu un buget limitat

fotomaintrv

Valeriu Zaporojan este un tânăr din Moldova care a hotărât să-și facă un blog, unde își povestește propriile experiențe acumulate în timpul călătoriilor. Blogul se numește „Vagabond” și aduce cititorilor texte despre oameni, experiențe, aventuri, vinuri, bucate și alte momente pe care le-a surprins tânărul, atunci când a vizitat diferite țări.

Valeriu se descrie drept o persoană îndrăgostită de lumea noastră mare și frumoasă, de Natură, Oameni diferiți și interesanți, locuri, orașe, sate, vin și mâncăruri.

„Am creat acest blog, pentru a mă împărți cu emoțiile și experiențele acumulate în călătorii. Cu ajutorul articolelor publicate aici, vreau să distrug miturile de genul: călătoriile sunt scumpe și nu fiecare și le poate permite sau călătoriile de sine stătătoare sunt periculoase”, explică tânărul.

foto1
foto2

Și-a intitulat blogul „Vagabond”, deoarece toate călătoriile pe care le face au la bază un buget mic: „O călătorie de o săptămână, pentru două persoane, cu vizitarea a câtorva orașe, probabil e mai ieftină decât hotelul vostru din Turcia sau Bulgaria, pe care-l închiriați pentru aceeași perioadă, dar asta nu însemnă că dormim afară sau mâncăm din tomberoanele cu gunoi”, menționează tânărul.

Scopul blogului este a promova călătoriile, de a învăța oamenii să se descurce cu bani puțini, dar în același timp să se simtă confortabil, să călătorească des, să facă cunoștință cu bucătăriile altor țări și să bea o mulțime de vinuri bune.

foto3 foto4

Pe blogul „Vagabond” puteți găsi informații utile despre „Bugetul unei călătorii”, „Cum să-ți planifici o călătorie de unul singur”, „Informații despre diverse orașe, începând de la locuri de vizitat și până la prețuri”, dar și alte momente interesante. Totodată, pentru anul 2019, autorul își propune să vină cu sfaturi utile pentru persoanele care vor să călătorească mai departe decât în Europa.

Articolele scrise de tânăr pot fi urmărite pe blog, dar și pe canalul de Telegram: Wagabond_Travel.

foto5

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente