(video) „Dacă vom fi presați, vom renunța la mandatele de deputat”. Socialiștii au semnat o Declarație prin care promit că nu se vor vinde

Безымянный

Partidul Socialiștilor au semnat un angajament public în care este stipulat că nu vor părăsi în niciun caz fracțiunea. Această reacție vine în urma unor informații apărute în presă precum că, cel puțin 10 deputați socialiști vor fi „cumpărați” pentru a crea o nouă majoritate parlamentară.

În acest sens, președinta Partidului Socialiștilor, Zinaida Grecianîi, a spus în cadrul briefingului că aceste speculații nu sunt adevărate. De aceea, toți cei 35 de deputați, care au acces în Parlament, au semnat o Declarație comună prin care promit că nu vor părăsi PSRM.

„Noi promitem cetățenilor Republicii Moldova că vom lucra în noul Parlament numai în cadrul unei singure echipe unite a fracțiunii Partidului Socialiștilor. În cazul în care vom fi presați,  preferăm să renunțăm la mandatele de deputat decât să trădăm echipa PSRM și alegătorii noștri.”

Mai mult, Zinaida Grecianîi a spus că până la validarea mandatelor de către Curtea Constituțională, PSRM nu va duce tratative cu niciun partid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente