(video) Serialul Hackerville regizat de moldoveanul Igor Cobileanski a luat sapte premii la cea mai importantă competiție de seriale TV din Germania

Hackerville_ep.1-3
Foto: paginadeseriale.ro

Producția regizorului autohton Igor Cobileanski, „Hackerville”, a luat 7 premii la cea mai importantă competiție de seriale tv din Germania, Grimme-Preis 2019.

Serialul a fost câștigător la categoriile:

# Igor Cobileanski, Anca Miruna Lazarescu – Pentru cea mai bună regie
#Anna Schumacher, Andi Vasluianu – Pentru cei mai buni actori
#Johnathan Young, Jörg Winger – Pentru cei mai buni producători
#Silent Strike (Ioan Titu) – Pentru cea mai bună muzică.

Hackerville este o coproducție HBO Europe care a fost filmată în primăvara anului 2018. E realizată în România și Germania. Producția originală HBO Europe este creată de Ralph Martin și Joerg Winger și regizată de Igor Cobileanski. La scenariu au contribuit patru persoane, doi români și doi străini.

Totul începe după ce una dintre cele mai mari bănci din Germania cade victima unui atac cibernetic care pare că a venit chiar din România, din Timișioara, ca să fiu mai precis. Agenția de securitate cibernetică germană monitorizează situația. După ce atacul s-a „liniștit”, decide să o trimită la Timișoara pe Lisa Metz, o expertă în securitate cibernetică care s-a născut în acest oraș. Și-a trăit însă toată viața în Frankfurt, după ce tatăl său a fugit din România cu câțiva ani înainte de căderea comunismului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente