(video) Mihail, un interpret din Moldova, a fost premiat cu discul de platină în Italia. Care este piesa apreciată

mihail-lets-make-love-acustic
Foto: Traieste Muzica

Mihail este un interpret din Moldova apreciat și la nivel internațional, în special în Italia. Piesa „Who you are” a artistului a fost pe primul loc în topul difuzărilor din Italia. În acest an, artistul a primit discul de platină în Italia din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana). 

Datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top” în cadrul Festivalului Șopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte în cadrul prestigiosului concert anual de Crăciun de la Vatican.

În 2017 artistul a declarat mai multe despre „Who You Are” pentru infomusic.ro. „E o piesă senină, piesa are o energie senină încă de atunci când visam mult mai naiv. Dar cumva, acum am realizat despre ce era piesa de fapt, despre faptul că trebuie să fiu sincer în primul rând cu mine și cu ceilalți din jurul meu. Pentru că am realizat că foarte mulți oameni dragi sufereau din cauza faptului că nu eram sincer cu ei. Și cumva în piesă am vrut să accentuez monologul între tine și tine, stările alea în care tu vrei să zici ceva, dar te ține ceva legat și cumva prin dans vrei să accentuezi conflictul între ce ești tu și ce emani tu cumva”.

„Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017, consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei „Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016.

 În toamna lui 2018, Mihail a lansat „End of Summer Session”, o sesiune live în care artistul împărtășește o parte din noile piese care arată o altă direcție artistică. Setlistul conține melodiile „Intro”, „Dorul mă ia”, „Guess It’s On You” și „Slow Train”. „Dorul mă ia” a fost lansată ca single oficial în luna noiembrie a anului trecut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente