(foto) „Praf electoral în ochi”. Cum comentează RTEC decizia de a suplini ruta Ialoveni cu troleibuze scoase de pe alte linii

collage

Troleibuzul nr.36 a început să circule spre Ialoveni de astăzi, 8 februarie. Surpriză însă, internauții au depistat că 3 unități de transport de pe rutele 32 (Stăuceni), 31 (Sîngera) și 35 (Durlești) au suplinit noua rută 36 Ialoveni. 

sdsd
RTEC, coruptie si incompetenta

„Așa cum era și de așteptat, pe 8 februarie 2019 la Ialoveni au sosit troleibuze cu mers autonom scoase de pe alte rute: 3913 și 391X (scoase de pe ruta 32, Stăuceni) și 2425 (scos de pe ruta nr. 31, Sîngera). Asta va însemna creșterea intervalului de așteptare pe aceste rute, care și așa dispun de doar 4-5 unități. Concomitent, în mod tacit a fost anulată ruta de troleibuz nr. 33, acolo fiind introdus autobuzul așa-numit al rutei 16. Ialovenenii încă nu cunosc că ruta 36 nu dispune de propriile unități de transport și servește mai mult ca praf în ochi electoral organizat de putere, dornică să prostească oamenii în ajun de alegeri”, se menționează în grupul de pe Facebook RTEC, coruptie si incompetenta.

RTEC, coruptie si incompetenta

collage

Echipa #diez a contactat reprezentanții RTEC pentru a afla de ce trei troleibuze de pe rutele 31, 32 și 35 au fost transferate pe ruta 36. Iată cum au comentat aceasta: „O astfel de decizie a fost luată în cadrul unei ședințe de la Primăria Chișinău la care s-a decis că ruta  Ialoveni este mai necesară, decât cea de la Durlești.”

„Au fost mai multe solicitări din partea oamenilor, de aceea, am lansat ruta 36. Pe viitor vom mai suplini și cu alte troleibuze, dacă pasagerii vor solicita acest lucru. Noi, de fiecare dată ajustăm rutele la solicitările pasagerilor. Ar fi greșit să păstrăm troleibuzele pe acele rute care nu sunt solicitate, iar acolo unde se circulă mult să nu suplinim cu troleibuze. Vom monitoriza o perioadă pentru a înțelege care este fluxul de pasageri, iar în funcție de numărul acestora vom suplini celelalte rute cu noi unități de transport”, ne-a declarat Olga Andriuță, comunicatoarea RTEC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente