(foto) Imagini glaciare. Cum arată Cascada Niagara înghețată din cauza vortexului polar

2

Cascada Niagara a înghețat din cauza vortexului polar, iar imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase. Temperaturile au coborât cu mult sub cele obișnuite în această perioadă a anului, afectând estul și parțial partea de mijloc a coastei americane și Canada. Efectele vortexului vor dispărea în acest weekend iar temperaturile vor ajunge la 10 grade cu plus, în zona orașului Chicago, estimează meteorologii. 

Scăderea bruscă a temperaturii a provocat un fenomen neobișnuit, înghețarea celei mai mari cascade din lume, Niagara. Ce-i drept, nu a înghețat în totalitate, dar apa circula vizibil mai greu pe sub stratul gros de gheață.

1 2 3 4 5 6

Imaginile glaciare arată o zonă polară. Turiștii au luat cu asalt locurile de agrement, pentru a-și face selfie-uri în mijlocul ghețurilor. Temperaturile din aceste zile, care au coborât și sub 17 grade pe coasta de est a SUA au determinat moartea a 21 de persoane, în special oameni fără adăpost, relatează bbc.com. Însă, au fost oameni care au murit chiar în timpul unei scurte plimbări în apropiere de casă, scrie libertatea.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente