(video) Cum decurs prima ediție a show-ului Vocea Ucrainei pentru Dan Bălan și ce concurenți au intrat în echipa sa

balan

Pe 20 ianuarie, a avut loc premiera sezonului 9 al show-ului „Vocea Ucrainei”. Noul sezon al concursului este unul mai special, întrucât unul dintre jurați, este artistul basarabean Dan Balan.

Artistul a primit oferta de colaborare în septembrie anul trecut și a acceptat fără ezitări. Filmările audițiilor pe nevăzute au avut loc în decembrie, iar pe 20 ianuarie, a fost difuzată prima emisiune.

„M-am simțit foarte bine la filmări! Am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea întregii echipe. Potap, Monatik, Tina Karoli sunt minunați! Deși în emisiune se vorbește doar limba ucraineană, pentru că așa prevede legislația de acolo, ei m-au ajutat să mă încadrez, fiindcă au simțit că mi-a fost destul de greu la început. Mă refer la prima zi de filmări. După asta, mi-am format stilul meu și totul a devenit mai simplu.” a declarat artistul pentru Afisha.md.

e36c51931a272ecfe351aa41ba96349b

Interpretul basarabean este entuziasmat de noul său proiect și este încântat să descopere talente care să-l inspire.

„Este o experiență absolut nouă pentru mine. Sunt încântat să cunosc oameni talentați care mă inspira. Sunt deschis și pregătit pentru noi colaborări. Îmi place mult conceptul proiectului din Ucraina. Am urmărit proiectul ”The Voice” în mai multe țări din lume și peste tot energia este diferită. M-am bucurat să văd că în varianta ucraineană, accentul se pune mai mult pe emoții pozitive. Aici nu există glume de prost gust sau concurență distructivă și nimeni nu aplică metode de înjosire asupra concurenților. Totul se bazează pe respect reciproc, căldură, prietenie și, desigur, sarcasm în limita bunului simț.”

3961d9b2b7dfeb79925cf37c78244601

Chiar din prima ediție a noului sezon, în echipa lui Dan Balan au intrat trei concurenți: Marina Fijdeliuc, Veaceslav Cretov și Haitham Mohammed Rafi.

Vezi evoluțiile acestora mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente