Vrei să promovezi non-discriminarea, egalitatea de gen și toleranța? Vino la SpeakUp!Moldova

speak1

Vrei să promovezi non-discriminarea, egalitatea de gen și toleranța? Ești determinat să te opui nedreptăților continue din societatea în care trăiești? Atunci depune dosatul la SpeakUp!Moldova și contribuie la crearea unei societăți lipsite de stereotipuri și prejudecăți.

Proiectul are drept scop informarea publicului și promovarea intensă a unor mișcări esențiale, precum: feminismul, combatarea rasismului și a homofobiei. Organizația se încadrează în efortul global de a forma o comunitate, unde prevalează respectul reciproc și solidaritatea.

speakup1

Printre proiectele implementate de SpeakUp!Moldova se numără coordonarea evenimentelor orientate spre îmbinarea cu succes a vieții personale și a celei profesionale, organizarea training-urilor în școlile din R. Moldova, în decursul cărora elevii sunt încurajați să nu rămână indiferenți față de orice tip de acțiune discriminatorie, realizarea experimentelor sociale, pentru a observa reacția chișinăunenilor la violența domestică, stigmatizare și organizarea unor training-uri de auto-apărare.

Sunt selectați candidații care au o viziune inovatoare în legătură cu viitorul organizației și sunt pasionați de mesajul și de valorile promovate de SpeakUp!Moldova.

Vei avea avantaje în procesul de selectare a noilor membri prin cunoștințe în editarea și montarea videoclipurilor, promovarea unei pagini facebook, posedarea experienței de organizare a evenimentelor, denținerea abilităților de a scrie articole sau de a încheia parteneriate.

„Suntem în căutare de membri pasionați de ideile pe care le promovăm, gata să se implice, dornici de a experimenta lucruri noi.” – afirmă membrii boardului organizației. Aceștia declară, din propria experiență, că SpeakUp! le va oferi tinerilor nu doar o experiență de voluntariat și o inițiere în domeniul drepturilor omului, ci și o șansă de a se auto-depăși, lucrând cot la cot cu oameni dinamici şi motivaţi.

Pentru a depunde dosarul, nu trebuie decât să completezi cât mai curând formularul următor până pe data de 23 ianuarie.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre activitatea anterioară a SpeakUp!Moldova, accesează pagina de Facebook a organizației.

speakup2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente