(foto) Ne vom autosesiza împreună cu poliția. Ce spune Ruslan Codreanu despre șoferii care ignoră pilonii de delimitare

collage piloni

Chiar dacă pe mai multe trotuare au fost instalați piloni de delimitare, unii șoferi au găsit i-au ignorat și continuă să parcheze pe trotuar. Primarul interimar, Ruslan Codreanu, a anunțat că șoferii care nu vor parca în continuare de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt vor fi sancționați.

Reacția Primăriei vine ca urmare a fotografiilor postate de mai mulți internauți pe rețelele de socializare.

48332794_905471496325534_4483384839805861888_n

„Proiectul este încă în implementare. Delimitarea trotuarelor nu este făcută la 100 %, fotografie este din fața cinematografului, iar în acea secție a trotuarului pe parte laterală este loc liber pe unde oamenii pot intra cu mașinile și să parcheze. Când va fi finalizat proiectul de delimitare a trotuarelor nu va mai fi posibil nici pin partea laterală să intre mașinile pe trotuar. Împreună cu INP vom lucra, astfel încât să nu admitem cazurile respective. Noi ne vom sesiza la fotografiile are reprezintă încălcări apărute în spațiul media și împreună cu poliția să luăm măsuri”, a declarat Ruslan Codreanu în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău.

Amintim că, la data de 12 noiembrie au apărut primii piloni care vor împiedica șoferii să parcheze pe trotuare. Primele trotuare unde au fost instalate au fost pe cele din perimetrul străzilor Eminescu și Pușckin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente