(sondaj) IRI: Ce surse accesează moldovenii când caută informații politice, dar și ce canale de televiziunea obișnuiesc să urmărească

a-woman-watching-tv

Institutul Republican Internațional (IRI) a efectuat un sondaj în care a aflat ce surse accesează cetățenii moldoveni când caută informații politice și ce canale de televiziune obișnuiesc să urmărească. De asemenea în urma sondajului puteți vedea ce canale de televiziune pentru informații politice și de divertisment privesc moldovenii.

Care din aceste surse le accesați pentru a obține informație cu un caracter politic?

Potrivit sondajului, cei mai mulți dintre moldoveni găsesc informațiile politice în jurnalele de știri și emisiunile TV, pe al doilea loc este internetul. Pe cea din urmă poziție sunt dezbaterile organizate.

1

 

# Ce canale de televiziune urmăriți pentru a obține informații cu un caracter politic?

Cei mai mulți dintre respondenți au menționat canalul Prime TV ca fiind unul pe care-l accesează pentru a afla informații cu un caracter politic, pe următoarele locuri s-au clasat Moldova 1 și Jurnal TV.

2

# Ce canale de televiziune urmăriți pentru divertisment?

Cea mai mare parte dintre respondenți, pentru divertisment butonează pe Prime TV, pe următoarele poziții s-au clasat RTR și TNT.

3

# Care dintre următoarele canale de televiziune le priviți cel mai frecvent?

Cel mai frecvent, moldovenii privesc Prime TV, Moldova 1 și Jurnal TV.

4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente