(video) #DIEZPRE majorările de salarii. Guvernele au mărit salariile (aproape) de fiecare dată în pragul alegerilor sau în campania electorală

salariiii

Să vorbim acum despre o coincidență. Cum majorările de salarii au venit de fiecare dată înainte de alegeri. Okay, nu chiar de fiecare dată, că au mai fost și în alți ani înainte de alegeri. Erau ce-i drept pentru judecători, pentru colaboratorii Serviciului Protecție și Pază de Stat, salariile Primarilor dar și ale angajaților CNA.

Vorbim de un primar care merge la o adunare de partid cu mașina de serviciu. Vorbim despre un deputat care taie o panglică și menționează în treacăt „Băieți, dacă ceva, eu candidez”. Vorbim evident despre cineva care merge la inaugurarea unui centru social din bani veniți de la donatori, iar aceștia, aflându-se în virtutea funcției menționează că „votați partidul Nostru”.

Vorbim evident, și de faptul că unii prim-miniștri, pot adopta hotărâri care să avantajeze partidul de guvernare și să-l pună în poziție mai bună. Este cazul clasic de folosire a resursei administrative.

Mai multe, aici:

*Această emisiune este un pamflet

Taguri: ##DIEZPRE
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente