Federația Moldovenească de Fotbal a fost decorată cu un premiu de către UEFA pentru organizarea evenimentului „Girls Camp Festival” în cadrul galei de premiere UEFA GROW Awards 2018. Evenimentul s-a desfășurat în orașul Riga, Letonia, FMF fiind reprezentată de către Serghei Barcari (șef Departament Marketing) și Diana Bulgaru (specialist marketing).

La ceremonia de premiere UEFA GROW Awards din acest an au participat peste 100 de proiecte, care au fost împărțite în cinci categorii: Women’s Football marketing, Participation, Engagement, Revenues, Image.

Festivalul a avut loc în cadrul programului Împreună #WePlayStrong, demarat la inițiativa UEFA care se desfășoară pe întregul continent și are drept ca scop de a transforma fotbalul în sportul feminin de echipă numărul 1 în Europa. Campania, a fost lansată cu succes anul trecut în Moldova, care este susținută și promovată de către Federația Moldovenească de Fotbal.

0002
0003 (1)
0004
0005 (1)

Menționăm că, la ultimile două ediții ale UEFA GROW Awards, FMF a participat cu câte un proiect și ambele au fost menționate cu premii de către forul fotbalistic european.