Recomandări #diez. Cele mai înfricoșătoare evenimente în Chișinău unde poți sărbători Halloween-ul

Charles_Roussel-20151031-0693-1024×683-1024×683

Halloween este o sărbătoare împrumutată, care a devenit foarte populară în Moldova și pentru că seara înfricoșătoare se aproprie cu pași extrem de rapizi, echipa #diez ți-a pregătit o listă de petreceri de Halloween din Chișinău, care vor avea loc între 26 și 31 octombrie.

#26 Octombrie

Silicon Drinkabout | Haloween Edition

În această vinere se dă mare petrecere bostănească în stil Halloween la Tekwill! Îmbracă un costum cât mai înfricoșător și ai intrare gratuită, pizza și bere din partea casei ! La fel veți avea parte de concursul celor mai creative și înfricoșătoare costume, unde vă puteți alege cu premii.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

House Of Fears

Cine are curajul să păşească pragul celei mai groaznice și înfricoșătoare casă? Pe 26 şi 27 octombrie, la muzCafe&Muzzette Karaoke se anunță cea mai demonică noapte.

Mai multe detalii găsești AICI!

Halloween Party’s Start

O noapte înfricoșătoare de Halloween au pregătit și cei de la Karaoke Krokus. Vă așteaptă muzică bună și atmosferă groaznic de veselă.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Halloween Party!

Vino pe 26 octombrie începând cu ora 20:00 și distrează-te până în zori cu prietenii, petrecând o noapte fantastică de Halloween.

Mai multe detalii găsești AICI!

SkyBar Opening | Bloody Halloween

Sky bar a pregătit pentru deschidere o petrecere în stil Halloween, așa că dacă îți place muzica bună și ai chef de distracție (ne)bună, atunci nu rata evenimentul.

Mai multe detalii găsești AICI!

#27 Octombrie

Hell Run 2018

Dacă aveți impresia că o dată cu instalarea anotimpului rece, sportul și mișcarea intră în „hibernare”, să știți că nu aveți deloc dreptate! Nu ne credeți? Înregistrați-vă împreună cu întreaga familie la cursa de alergare Hell Run by Naturalis 2018!

Mini-maratonul de 4,2 km va fi „bântuit” de creaturi înfricoșătoare care vă vor distra și vă vor umple cu dispoziție bună, iar pe lângă asta, de-a lungul traseului fiecare alergător va fi răsplătit cu dulciuri și cadouri din partea partenerilor!

Mai multe detalii găsești AICI!

Halloween! Avatar! Zaibisi Party!

Halloween Party în stil Avatar.
Asta înseamnă: joc de lumini, decor, băutură, machiaj, dansuri și atmosferă cum numai la Zaibisi Party vă așteaptă.
În noaptea de 27 Octombrie coborâți într-o lume șamanică și transformați-vă în oaspeți ai Pandorei.

Deci, vă așteaptă o noapte de „visual performance art” cu multă muzică bună și nebunie pe măsură!

Mai multe detalii găsiți AICI!

UITe Mafia Club: Halloween

Un joc perfect pentru sărbătoarea Halloween – Mafia! Este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții.

Mai multe detalii găsești AICI!

Halloween party (Magic Flowers)

În noaptea de 27 octombrie, i-ați demonii tăi și mergi la distracție. Organizatorii îți promit o noapte plină de nebunie specifică sărbătorii Halloween.

Mai multe detalii găsești AICI!

Halloween Attack at Bandabar

hhh

Ești gata pentru cel mai exuberant Halloween din viața ta? DJ Technology vine din UK alături de Ollie Dirt, Pseudub și MALAGAMBA din România cu un Bass Attack care îți va seta noi nivele și criterii de apreciere și savurare a muzicii! Această combinație aproape că fatală va fi însoțită și de un special guest.

Deci, fii pregătit să te îngrozești de cele mai energizante senzații! Pentru că aici, la BANDABAR, groaza nu sperie, ci satisface.

Mai multe detalii găsești AICI!

#28 Octombrie

Spooktacular Halloween

Un film bun de Halloween, jocuri de societate, Trivia Quiz și multă distracție. Petrece ziua de 28 octombrie groaznic de veselă și interesantă.

Mai multe detalii găsești AICI!

Happy Haloween!

Muzică bună, karaoke și ciocolată, ahh da și desigur o atmosferă groaznic de interesantă pentru seara de Halloween.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#29 Octombrie

Halloween Party

Halloweenul este prevăzut pentru distracție, așa că nu ezita să petreci ziua 30 octombrie pe măsură!

Mai multe detalii găsești AICI!

Hell fest.Parcul groazei

Special pentru sărbătoarea Halloween, Cinema Patria a pregătit un program special de filme de groază, care-ți vor asigura dispoziția terifiantă.

Mai multe detalii despre program găsești AICI!

#30 Octombrie

Balul Bobocilor UTM 2018

Comitetul Sindical Studențesc al Universității Tehnice a Moldovei vă invită la Balul Bobocilor UTM-iști în stil Halloween.

DRESS CODE: Costum de Halloween.

Locația: Club XOXO, Str. București 68.

Mai multe detalii găsești AICI!

Creep-Me-Out

Trick or treat party people! Halloween 2018 merită să fie petrecut într-un mod extraordinar împreună cu prietenii, cu muzică bună și cu o atmosferă incendiară. Interact vă invită la cea mai tare petrecere de întâmpinare a Halloween-ului ca să ne încălzim împreună pentru mult așteptata noapte de Halloween.

Pe lângă partea înfricoșătoare și distractivă a Halloween-ului, nu uitați de partea creativă a acestei sărbatori. Dress codul opțional dar favorabil al petrecerii „Creep-me-out” marca Interact constă în costume cât mai ingenioase și mai deosebite și o poftă mare de distracție!

Mai multe detalii găsești AICI!

#31 Octombrie

Halloween la Shopping MallDova!

Cea mai așteptată sărbătoare a toamnei – Halloween – revine la Shopping MallDova și în acest an. Ediția aniversară, dedicată celor 10 ani de existență a Centrului Comercial, devine mult mai înfiorătoare și cu premii generoase pentru cei care vor avea curajul să vină la întâlnire cu cele mai malefice personaje din întreaga lume.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Balul Bobocilor UPS „Ion Creangă”

Organizația Sindicală a Studenților a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” vă invită la Balul Bobocilor 2018 în stil Halloween.

Mai multe detalii găsești AICI!

Măcelărie: The continuation

Unde se ascund fricile noastre animale? Prin ce colțuri întunecate? De unde crește această umbră? Care este sursa acestui scârțâit și a strigătelor infernale? De ce e atât de întuneric? Unde duc aceste picături de sânge? Cine a organizat această mascaradă sălbatică?

Cine va da muzica în seara aceasta: DUBFOUND, OLANDEEP, BERNAZ, APAT.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Halloween cu Royal Mafia

Dacă dorești să socializezi cu persoane dornice de dezvoltare, să faci cunoștințe noi, participă la jocul Mafia organizat de Royal Mafia, pentru a petrece seara de Halloween interesant și util.

Mai multe detalii găsești AICI!

Halloween Party

„Cea mai înfricoșătoare noapte se așteaptă la noi! Hai să trezim împreună monștri, morți și să invocăm spiritele malefice într-o seară de coșmar la MuzCafe! I-ați costumul, masca și noi îți dăm cel mai tare premiu! Cel mai malefic costum va fi premiat !Noi am pregătit pentru voi cele mai noi concursuri și cea mai înfricoșătoare atmosferă”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

Booo!!! Halloween Party at Garden Palace

Pe 31 Octombrie ia-ți prietenii și mergi la cea mai tare petrecere de Halloween. În cea mai înfricoșătoare noapte a anului echipa Garden Palace ți-a pregătit multe surprize groaznice.

Mai multe detalii găsești AICI!

York Halloween Party

Cea mai ciudată lună a anului a sosit, iar mișcându-te spre sfârșitul ei, deja începi să-i simți misticismul.
Pe 31 octombrie, multe țări și națiuni celebrează Ajunul Zilei Tuturor Sfinților, cunoscut și sub numele de Halloween.

„Poartă un outfit în portocaliu și negru, nu uita mătura și dovlecii strașnici și vizitează-ne! Vom avea o petrecere minunată, cu muzică selectată de DJ Jukov și băuturi, create de barmanii noștri abili”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

Poți să alegi oricare din multitudinea de evenimente pentru a avea o seară terifiant de veselă. Echipa #diez îți urează o sărbătoare înfricoșător de distractivă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente