Sheriff Tiraspol și-a aflat posibilii adversari în cazul accederii în play-off-ul Ligii Europei 2018-2019

sheriff-tiraspol-2017-qarabach-azerbaijan-champions-league-moldova03-fc-sheriff_com-920×610

Campioana Moldovei la fotbal, Sheriff Tiraspol și-a aflat posibilii adversari în cazul accederii în play-off-ul Ligii Europei 2018-2019. Amintim că, în turul 3 de calificare al UEFA Europa League, echipa antrenată de va întâlni echipa Valur Reykjavík din Islanda.

Dacă tiraspolenii vor ieși învingători din dubla manșă cu islandezii de la Valur, echipa lui Goran Sablic se va întâlni cu învinsa perechii Qarabag (Azerbaijan) – BATE (Belarus), care se vor duela în cadrul turul 3 de calificare al Ligii Campionilor.

Campioana Islandei, Valur Reykjavík s-a calificat în turul trei, după ce a eliminat formaţia andoreză Santa Coloma. Sheriff va juca primul meci cu Valur pe 9 august a Tiraspol, iar returul este programat pe 16 august în Islanda.

Amintim că, campioana Moldovei la fotbal a ratat calificat în turul trei preliminar al UEFA Champions League 2018-2019 după ce a remizat pe teren propriu împotriva echipei KF Shkëndija din Macedonia. Echipa din Macedonia s-a calificat în următoarea rundă datorită golului marcat pe terenul propriu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente