(video) Prima victorie a unei echipe asiatice în fața uneia sud-americane. Japonia, pe locul I în grupa H după ce învinge Columbia

DgDszlTX0AELFlw

Astăzi se încheie primul tur al Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, în primul meci din grupa H se întâlnesc echipele Columbia vs Japonia. Japonia nu are nicio victorie în ultimele sale patru meciuri la Cupa Mondială, dar nu a avut niciodată cinci partide la rând fără victorie. Ultimul lor succes datează de la CM 2010, 3-1 cu Danemarca.

Meciul începe cu o eliminare și un penalty dictat în poarta echipei Columbiei după ce Carlos Sanchez a oprit mingea cu mâna în propriul careu. Cartonașul roșu primit de Carlos Sanchez după două minute și 56 de secunde este al doilea cel mai rapid din istoria Cupei Mondiale, după cel încasat de uruguayanul Alberto Batista în meciul cu Scoția din 1986. Kagawa transformă în minutul 6 lovitura de pedeapsă și niponii au preluat conducerea în acest start de partidă. Golul marcat de Kagawa după 5 minute și 15 secunde este cel mai rapid înscris vreodată de japonezi la Cupa Mondială. În minutul 39, Columbia egalează prin Quintero, care transformă o lovitură liberă. Quintero este primul jucător columbian care marchează la două ediții ale Cupei Mondiale (2014 și 2018). În minutul 73, Japonia din nou în avantaj după golul marcat de atacantul nipon, Osako care înscrie în minutul 73. Vezi mai jos rezumatul meciului.

Taguri: #Cupa Mondială
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente