(video) UPDATE: Urmărește live nunta prințului Harry și a actriței Meghan Markle

nunta1

Fosta actriţa americană Meghan Markle şi Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, se vor căsători religios astăzi. Ceremonia este programată pentru ora 11:00, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

UPDATE: Prințul Harry și Meghan Markle au depus jurământul.

Oamenii deja s-au adunat pentru a-i vedea membri familiei regale britanice, precum şi pe invitaţii la nunta regală, mulţi venind încă din zorii zilei pentru a prinde locuri cât mai bune.

print1

Prinţul Charles, tatăl prinţului Harry, o va conduce pe Meghan Markle, viitoarea sa noră la altar, a anunţat Palatul Kensington, potrivit BBC, citat de mediafa.ro.

Într-un anunţ oficial şi după mai multe controverse legate de participarea la nuntă, tatăl lui Meghan Markle care ar fi suferit o intervenţie chirurgicală a fost sfătuit chiar de fiica sa să se îngrijească de problemele de sănătate.

De asemenea, soţul Reginei, prinţul Philip (94 de ani), despre care nu se ştia exact dacă va fi prezent la ceremonie, a confirmat prezenţa la eveniment, simţindu-se recuperat după operaţia efectuată luna trecută.

Cu 24 de ore de dinainte de nuntă, prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, şi-au petrecut noaptea separat. În timp ce prinţul Harry şi-a petrecut noaptea alături de fratele său mai mare, prinţul William, la hotelul Coworth Park, Meghan şi mama sa, Doria Ragland, au mers la hotelul Cliveden House, aflat în proximitatea domeniului Windsor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente