Un concert grandios, precum și un șir de activități dedicate „Zilei Europei” și „Zilei Victoriei” va fi organizat la Chișinău în ziua de 9 mai de către Partidul Democrat (PD).

Prin urmare, în scena din Piața Marii Adunări Naționale vor ieși Eugen Doga, Delia, Irina Rimes, dar și Thomas Anders, solistul celebrei trupe Modern Talking, precum și formația „Blue”.

„Locuitorii și oaspeții Capitalei sunt invitați să marcheze, cu voie bună, Ziua Victoriei și Ziua Europei”, spun organizatorii

De la ora 10.00, în scuarul Catedralei, cei prezenți vor fi serviți cu terci ostășesc, vor asculta fanfara și vor admira antrenamentele câinilor salvatorilor. Copiii vor avea posibilitatea să deseneze pe asfalt. Programul va continua cu o paradă a tradițiilor și a cântecelor populare, iar oamenii veniți în centrul orașului vor fi invitați la cea mai mare horă a prieteniei și a păcii. Ulterior, maestrul Doga va veni cu surprize pentru iubitorii de muzică.

Seara va fi organizat un concert grandios, cu participarea artiștilor renumiți din Moldova și străinătate. Începând cu ora 19.00 pe scenă vor urca Irina Rimes, Delia, formația „Blue” și Thomas Anders, solistul trupei Modern Talking. Organizatorii promit că vor fi și invitați-surpriză.