(foto) Dacă treceți prin Căușeni, gustați numaidecât covrigii de la „ALUNELU”. Povestea a doi frați care și-au deschis o simigerie

alunelucollage

Doi frați, Ion și Grigore Oboroceanu, locuitori ai orașului Căușeni au decis să deschidă o afacere care să aducă gustul copilăriei pentru oamenii din regiune.

„Ideea a fost una spontană, o provocare pe care am îmbrățișat-o cu mult entuziasm. Aceasta a implicat multe eforturi pentru ca în prezent să putem bucura clienții cu produsele noastre.

Pe lângă covrigi am scos și alte produse. Unul din ele este pizza Alunelu sau burgerul Alunelu.

alunelu3

Covrigăria ,„ALUNELU” vă asigură calitatea înaltă și desigur la prețuri accesibile. Pentru a vă convinge de asta personal vă așteptăm la adresa: str. Ștefan cel Mare ½, or. Căușeni sau aveți posibilitatea să comandați preventiv la nr. de tel. 078023943.” spune Ion.

alunelu1

„Scopul nostru este ca fiecare client să rămînă mulțumit după o vizită la noi. Suntem abia la început de cale și primim cu mare drag feedback din partea clienților pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și produselor noastre. Considerăm că anume comunicarea sinceră și deschisă facilitează o colaborare strînsă cu vizitatorii noștri.
Misiunea noastră este ca odată cu produsul, ne propunem ca clienții noștri să plece cu emoții pozitive de la Covrigăria „ALUNELU”.

Vă îndemnăm să fiți aproape de noi pentru că în curind vom veni cu alte noutăți.

Încurajăm ideea precum că tinerii să rămînă și să își construiască viitorul acasă, în Republica Moldova. Împreună formăm o echipă de tineri antreprenori , împreună suntem mai puternici și numai împreună putem și trebuie să făurim ceva frumos pentru localitatea și țara noastră” conchide Ion.

Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook: ALUNELU

alunelu2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente