Meciurile acestei seri de la UEFA Champions League au fost jucate în Anglia unde Juventus a reușit să treacă de Tottenham cu scorul final de 1-2, iar în cealaltă partidă Manchester City a suferit înfrângere pe teren propriu împotriva echipei FC Basel.

Manchester City și-a asigurat calificarea încă din primul meci după ce a învins pe teren advers echipa Basel cu scorul final de 4-0. Pe Etihad Stadium echipa antrenată de Guardiola a pierdut cu scorul de 2-1. Manchester City a reușit prima să înscrie, dar echipa antrenată de Wichy a revenit prin golurile marcate de Elyounoussi și Lang. Chiar și după înfrângere Manchester City se califică în sferturile de finală a UEFA Champions League cu scorul general de 5-2.

Vezi rezumatul mai jos.

Meciul acestei seri a fost jucat la Londra unde Tottenham a înfruntat echipa din Torino, Juventus. Echipa antrenată de Pochettino a suferit o înfrângere pe teren propriu după  ce conducea după prima repriză cu 1-0. „Bătrâna Doamnă” a reușit în două minute să câștige partida prin golurile marcate de Higuain și Dybala. Astfel echipa antrenată de Allegri merge în sferturile de finală după ce a reușit să câștige returul cu scorul de 2-1 și la general 4-3.

Vezi rezumatul mai jos.