Fructe și legume livrate la domiciliu. Lista site-urilor din Moldova care oferă servicii „vitaminoase”

8200971075_c87b288bc8_b

Proaspete, congelate sau gătite, legumele sunt permanent prezente atât la gustări, cât și la mese copioase. Pentru a ușura accesul la acestea, au fost dezvoltate mai multe site-uri, care ți le livrează chiar la ușă. Iată care funcționează în Moldova!

#AgroShop

Compania oferă livrare gratuită a produselor comandate de pe site și posibilitatea de a achita cu Visa sau MasterCard. Ai posibilitatea să comanzi atât fructe și legume, cât și crupe, ulei, bacanie, apă, sucuri, cafea, ceai, conserve și produse igienice. Asortimentul vast al produselor poate fi găsit aici.

Безымянный.png2

 

#Supergut

Pe Supergut poți selecta timpul dorit pentru livrare și poți sp achiți la livrare în numerar, cu ajutorul unui card bancar online sau cu bani electronici. Aici poți procura fructe, legume, bacanie, băuturi, dulciuri, lactate, ouă, carne și mezeluri, pește, snackuri etc. Mai multe produse le poți găsi pe site.

Безымянный

#Kardel

Compania Kardel folosește metoda de congelare-șoc, pentru a păstra proaspete produsele livrate. Aici poți găsi toată varietatea de legume, fructe și pomușoare congelate.

Безымянный.png3

#FructoMania

Fructo Mania livrează fructe proaspete la oficiu și domiciliu în municipiul Chișinău. Livrarea se efectueaza timp de 24 h, iar pentru comanda care depășește valoarea de 200 lei este gratuita. Pentru o sumă mai mică de 200 lei, livrarea în raza or. Chișinău variaza între 30 și 50 de lei. Mai multe detalii le găsești aici.

16473820_404502029884241_2180107191896808117_n

#aNostru

Serviciul de livrare de la „aNostru” variază între 200 (pentru 8 kg de fructe, aproximativ 15 persoane) și 600 de lei (pentru 25 kg de fructe, aproximativ 80 de persoane). De asemenea, ei sunt deschiși să facă și oferte personalizate. Informații suplimentare găsești aici.

 

Dacă mai cunoști servicii de livrare a fructelor și legumelor din Moldova, notează-le în comentarii!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente