Participă la un concurs de granturi pentru întreprinderile mici sau mijlocii și obține de la două la cinci mii de euro

DSC_0078
Foto: Observatorul de Nord

People in Need, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord și AO „Pro Cooperare Regională”, anunță concurs de granturi în cadrul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanţat de Agenţia Cehă pentru Dezvoltare.

Întreprinderile mici sau mijlocii sunt invitate să depună formularul de aplicare completat pentru a obține un grant de la două la cinci mii de euro. Data limită pentru expedierea documentelor este 15 decembrie 2017, ora 17.00, iar data estimată pentru evaluarea rezultatelor acestui concurs este 22 decembrie 2017.

Granturile vor fi oferite doar întreprinderilor mici sau mijlocii înregistrate cu cel puţin un an în urmă, care își desfășoară activitatea în nordul țării, care au prezentat cel puțin un raport financiar și care nu au datorii faţă de instituţiile de stat. Conform criteriilor de eligibilitate, se vor acorda bani pentru: procurarea echipamentelor şi maşinilor; marketing şi promovarea companiei; certificarea şi costurile de licenţiere; instruirea tehnică a personalului; îmbunătăţirea calităţii sau capacităţilor logistice; implementarea inovaţiilor în domeniul producerii sau în funcţionarea companiei.

Mai multe detalii despre concursul de granturi, procedura de depunere a formularului și documentelor necesare, precum și procesul de selectare a întreprinderilor pot fi găsite la următorul LINK.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente