(video, foto) În decembrie la Chișinău! 10 lucruri pe care nu le știai despre LP

După mai multe informații apărute în presă, organizatorii au confirmat venirea la Chișinău a mult îndrăgitei interprete de origine italiană, LP. Aceasta va prezenta albumul „Lost on you”, în data 14 decembrie la Palatul Național.

Mai jos vă prezentăm 10 lucruri curioase despre solista cu look androgin:

#1. LP vine, de fapt, de la inițialele numelui său: Laura Pergolizzi, nume de scena pe care artista și l-a ales imediat după ce a terminat studiile și s-a mutat în New York.

#2. Își dorea sa cânte încă din copilărie, dar fiind foarte rușinoasă, Laura ținea concerte în fața femeilor de servici.

#3. Dacă citești articolul asta, înseamnă ca i-ai ascultat piesele, i-ai văzut clipurile și te-a cucerit, însă dacă nu ai ascultat măcar un cântec de-al ei în varianta acustica, dă un play aici și îndrăgostește-te de LP!

#4. LP nu a avut ocazia să-i spună mamei ei că e lesbiană. „Mama mea a murit înainte să știe că sunt lesbiană, iar tatăl meu a crezut ca e doar o fază, după care și-a dat seama ca nu e. Dar nu m-a interesat. Încă nu ma interesează”, a spus LP într-un interviu.

#5. Înainte să se lanseze, LP a intrat în industrie ca songwriter și a compus multe piese, printre care se număra „Cheers (Drink to That) pentru Rihanna și „Beautiful People” a Christinei Aguilera.

Lil’ castle green room run through. Photo by the beautiful @tamzinbrown #RussiaWithLove #moscow

Публикация от LP (@iamlpofficial)

#6. Poartă ochelari de soare aproape tot timpul! „Aș purta ochelarii de soare mereu. Întotdeauna mi-am imaginat și mi-am dorit să fiu un fel de Roy Orbison”, a spus LP.

About to go on stage at Red Rocks @redrocksseason ! Stoked!! #OAR #PhilPhillips #tour

Публикация от LP (@iamlpofficial)

#7. În iulie 2017, LP a fost cerută în căsătorie de către de iubita sa Lauren Ruth Ward „E adevărat! S-a întâmplat! Ea a făcut-o, însă dacă nu m-ar fi întrebat, aș fi intrebat-o eu. M-a cerut în căsătorie, am spus DA, deci ne vom lua în curând”, a scris LP despre iubita ei.

#8. Stilul ei vestimentat a absolut fabulos, natural și cool!

Walkin’ and Whistlin’ in Bath. #beautifulcity #tamzinbrownheritageweek

Публикация от LP (@iamlpofficial)

#9. Cercelul în forma de cruce pe care-l poartă în urechea stânga nu are nicio legătura cu religia. „Nu sunt o persoana religioasă, deci cercelul nu are legătura cu asta. E un simbol pur pentru mine, deci nu știu, pur și simplu îmi place!”, explica artista.

Pic from Pittsburgh show by @sooper_whit #tour #foreverfornow #oar #philphillips

Публикация от LP (@iamlpofficial)

#10. Și, cel mai important lucru, buclele ei sunt pur și simplu minunate!

All I really wanted to do, was make love to you… #ForeverForNow

Публикация от LP (@iamlpofficial)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente