Tinerii pasionați de tehnologii se pot înscrie la a treia ediție Moldcamp 2017

11406773_708672665927779_5850898217470070193_n
Foto: Drupal Moldova Association

Participanții dornici de a afla ultimele informații în domeniul tehnologiilor sunt așteptați la cea de-a treia ediție Moldcamp 2017, care va avea loc la data de 14-15 octombrie la Tekwill. Evenimentul este organizat de Asociația Drupal Moldova, cu suportul  USAID și Guvernului Suediei.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta oportunitățile Drupal 8, de a crea noi parteneriate, precum și de a informa participanții despre noile tendințe în tehnologii, proiecte și soluții de lucru. În cadrul evenimentului sunt așteptați peste 170 de participanți pasionați de domeniul tehnologiilor din Moldova, România, Ucraina și alte țări din Europa.

Participanții vor avea posibilitatea să-și prezinte proiectele și să-și împărtășească cunoștințele despre modul în care funcționează tehnologiile. De asemenea, la eveniment participanții vor avea oportunitatea de a face schimb de experiență, de a găsi un loc de muncă și potențiali parteneri de afaceri.

În timpul evenimentului se vor desfășura 25 de sesiuni și workshop-uri, prezentate de specialiști naționali și internaționali, precum și o sesiune codesprint, petreceri și networking.

Printre subiectele abordate în cadrul Moldcamp sunt:

  • Sesiuni Drupal 8 avansat
  • Sesiuni Drupal 8 începători
  • Workshop-uri în Drupal 8
  • Workshop-uri în IT
  • Productivitate și subiecte antreprenoriale și multe alte sesiuni interesante

Alătură-te celor mai strălucite minți în Drupal pentru două zile, unde se vor reuni dezvoltatorii Drupal, întreprinderile, utilizatorii și toți cei care sunt interesați să afle mai multe despre Drupal.

Prețul unui bilet este de 400 de lei. Informații despre înregistrare puteți afla AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente