(foto, video) Școala de Drupal 8 + PHP – un proiect după care vei putea crea platforme online personale după doar 2 luni

drupal4

School of Drupal 8 plus PHP este un curs de studii de 2 luni cu scopul inițierii și reprofilării tuturor persoanelor interesate să urmeze o carieră în IT, în special în Drupal 8 și PHP.

La cursuri sunt așteptati toți cei care au vârsta 16+ și dorința de a cunoaște o noua platformă Drupal 8 și limbajul de programare PHP. Doritorii se pot înscrie aici: Școala de Drupal 8 + PHP

drupa1

Ce este Drupal?

Drupal este o platformă Open Source de management al conținutului utilizat de milioane de aplicații și site-uri. School of Drupal 8 plus PHP este un proiect care oferă 25 lecții a câte 2 ore fiecare, predate de cei mai experimentați developeri și mentori Drupal din Republica Moldova. Acest proiect include cunoașterea lideriilor pieții Drupal din Moldova și permite combinarea teoriei cu practică, pas cu pas.

Oricine poate deveni specialist Drupal. Componența școlilor în 2017

drupa2

#1. Drupal School 1 sau School of Drupal 8 + PHP – este primul curs din cele 3 propuse.

#2. Ulterior (toamna) va fi organizat Drupal School 2 – aici participanți vor avansa în cunoștințele lor de Drupal 8 și vor deveni gata pentru a fi angajați în domeniu, fie de către companii locale, fie de cele internaționale.

#3. Drupal School 3 – va fi o școală pentru experți din domeniul – aici actuali Developeri Drupal vor afla cum să optimizeze și securizeze platformele și site-urile existente.

drupal1

Drupal este folosit în toate țările lumii, site-urile a astfel de organizații ca Tesla Motors, SpaceX, SolarCity, The Economist, Whitehouse, Weather.com, BBC Store, etc – toate au fost dezvoltate în baza platformei Drupal. Mai multe exemple puteți găsi aici.

Școala de Drupal 8 + PHP este organizată cu ajutorul USAID și Guvernul Suediei, în parteneriat cu Tekwill Academy. Pentru a micșora prețul cursului, cauzei date s-au alăturat și sponsorii privați.

Unde te poți angaja după ce absolvești Școala Drupal

Sponsorul de Aur – IPGroup – este o companie care dezvolta soluții digitale în baza platformei Drupal, pentru clienți din Europa.

Sponsorii de Argint:

Intellix – o companie internațională cu sediul în Marea Britanie și o reprezentanță locală, la fel dezvolta soluții în baza platformei Drupal.

Adyax – o companie internațională cu sediul în Franța și o reprezentață locală, la fel dezvoltă soluții în baza platformei Drupal.

Datorită prezenței acestor sponsori – participanți au ocazie să câștige stagiere în cadrul acestor companii și ulterior să fie angajați în domeniu.

Salariile în domeniul IT, în special în lucru cu Drupal 8 / PHP sunt atractive: un începător primește un salariu de $300 – $500, pe când salariul la un Drupal Developer Senior ajunge la $1500 – $2000+ în Moldova.

Participarea în cadrul acestei școli nu necesită cunoștințe tehnice. Oricine poate deveni un profesionist în domeniul IT: studenți, contabili, marketologi, jurnaliști, lingviști, etc.

drupal3

Unde și când se vor desfășura cursurile

Cursurile se vor desfășura în lunile iunie – august la Centrul de Excelență în domeniul TIC Tekwill (începerea este planificată la 19 iunie), după orele de lucru (18:30 – 20:30), câte 3 întâlniri pe săptămână.

Drupal School  este susținut de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și de Guvernul Suediei reprezentat de către Agenția Suedeză pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (Sida).

Mai multe detalii le găsești pe site-ul oficial și pentru ați rezerva locul la Școala de Drupal 8 + PHP mergi aici.

drupal2

Puteți susține proiectul School of Drupal plus PHP aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente