Reprezentanții Moldovei la Eurovision, Sunstroke Porject, au obținut 110 puncte din partea juriului și a fost în primii 3 potrivit votingului din Europa, obținând 264 puncte de la votanții din Europa și Australia.

Până la acest moment cea mai bună clasare a Moldovei a fost în 2005, Zdob și Zdub cu piesa „Boonika bate doba” când în finală a reușit să obțină 148 puncte.

Trupa a rămas memorabilă pentru evoluția din participarea precedentă la competiția europeană. Odată cu prestația saxofonistului formației (Serghei Stepanov) la Eurovision, el a produs un fenomen pe internet, numit „Epic Sax Guy”. Clipuri remixate cu prestația sa au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Au fost create și câteva versiuni de „10 ore de Epic Sax Guy”, primele două cele mai populare din ele acumulând 16 milioane și 10 milioane de vizualizări, respectiv. Vezi pe #diez meme-uri cu Epic Sax Guy 2010 vs 2017.

În susținerea reprezentanților noștri, mai multe persoane s-au alăturat unei provocări pe internet – #HeyMammaChallenge, care presupune realizarea unui filmuleț cu dansul din cadrul show-ului Sunstroke Project. Iată aici rezultatul.