Recomandări: Filmele lunii aprilie pe care le poți viziona în cinematografele Patria

2990931-furious
Foto: gamespot.com

În luna aprilie, cinematograful Patria lansează cinci premiere de filme. Drame, thriller-uri, aventuri, filme de acțiune sau comedii – luna aceasta ai o diversitate bogată de premiere. Iată ce filme noi poți urmări la Patria.

# O terapie pentru viață 2D (EN-RO SUB) – Fantastic, Thriller

Data lansării: 6 aprilie, 2017

De la regizorul vizionar, Gore Verbinski, „O terapie pentru viață” este un thriller psihologic înfricoşător care te năuceşte.

Dane DeHaan este Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din Alpi. Lockhart are misiunea de a-l aduce înapoi pe Preşedintele companiei, Pembroke (Harry Groener), pacient la spa, care le spusese angajaţilor săi că nu are nicio intenţie de a se întoarce în New York.

Lockhart ajunge la sanatoriul liniştit unde se presupune că pacienţii primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutăţeşte. Pe măsură ce investighează secretele întunecate şi şocante din spatele spa-ului, el o cunoaşte pe superba Hannah (Mia Goth), care este şi ea pacientă acolo. De asemenea, ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica Doamnă Watkins, interpretată de Celia Imrie, care făcuse ceva muncă de detectiv pe cont propriu.

# Primii în spațiu 3D (RU) – Aventură, Thriller

Data lansării: 6 aprilie, 2017

Două superputeri, Uniunea Sovietică și Statele Unite se luptă pentru supremație în cursa spațială. Regia: Dmitry Kiselev. Actori principali: Evgheny Mironov, Konstantin Habensky.

# Furios și iute 8 în 2D (RU, ENG) – Acțiune, Crimă, Thriller

Data lansării: 13 aprilie, 2017

După Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaționale, și cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară și mai îndrăgită serie din toate timpurile: Furios și iute 8.

Acum, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

# Bucătăria. Ultima luptă – Comedie

Data lansării: 20 aprilie, 2017

Ultima luptă va fi dată la Campionatul Mondial de bucătari.

# Obsesia trecutului 2D (RU) – Drama, Thriller

Data lansării: 20 aprilie, 2017

Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente