Participă la Campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day – 2017”

puzzle
Foto: oddlovescompany.com

Persoanele pasionate de puzzle-uri vor putea participa duminică, 19 martie, la cea de-a IV-a ediție a Campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day – 2017”. Întrecerea va avea loc în cadrul CC „Grand Hall”, la etajul 3, începând cu ora 12.00.

Astfel de evenimente sunt foarte populare peste hotarele țării, iar de patru ani și locuitorii Moldovei au posibilitatea să participe la o întrecere de acest gen.

Regulile campionatului sunt foarte simple: pentru asamblarea unui puzzle format din 500 de piese, participanții au la dispoziţie 2 ore. Prima echipă care reuşeşte să asambleze imaginea – iese învingătoare.

Vârsta participanților nu este limitată: la aceeași masă pot fi atât copii, cât și adulți. Mulți participă la eveniment cu întreaga familie.

În acest an, în premieră, campionatul va fi desfășurat în două categorii: amatori și profesioniști. În fiecare categorie vor fi desemnate câte 3 echipe câștigătoare, care vor primi premii din partea partenerilor.

În ediția precedentă a Campionatului „Puzzle Day” au participat 52 de echipe. În acest an, potrivit organizatorilor, sunt așteptate în jur de 80 de echipe (350 de persoane).

Mai multe detalii puteți afla de la managerul proiectului mama.md, Aliona Curalova – 079996963.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente