(video) Unde-s tinerii. Cătălina Ionașcu, tânăra care crede în turismul de acasă: „Trebuie să ne valorificăm autenticitatea”

16880855_1542940565735088_880615637_o

Cătălina Ionașcu studiază turism la Colegiul Național de Comerț al ASEM. În timpul studiilor și-a amplificat pasiunea de a răscoli lumea dar și Moldova, iar toate impresiile și le scrie pe un blog de călătorii.

Cătălina spune că dezvoltarea turismului moldovenesc include mai mult decât strategii și pornește de la fiecare dintre noi. În acest sens, ea crede că pentru a ne face recunoscuți la nivel mondial nu trebuie să cerem de la Moldova ceea ce ea nu are, dar trebuie să ne valorificăm autenticitatea.

Pe blogul ei „Aventurism” scrie atât în română cât și în engleză și îi place să descopere locuri deosebite prin orașele pe care le vizitează. Pe turiștii care vin să viziteze Chișinăul, i-ar scoate din oraș și i-ar duce acasă la ea, la Trușeni, mai ales în sezonul cireșelor.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente