(grafic) Câți utilizatori are platforma Instagram în Moldova și care sunt cele mai populare hashtaguri

instagram-1140×600

Anul 2016 a fost un an plin de evenimente, ce au „zguduit” mai mult sau mai puțin Social Media din Moldova. Facebook și Odnoklassniki rămân în continuare cele mai populare rețele de socializare, ce din urmp depășind numărul de 1,1 milioane de utilizatori activi lunar, se menționează într-un raport realizat de agenția digitală Gramatic.

O creștere esențială în acest an a avut-o Instagram. Astfel, în prezent circa 250 de mii oameni sunt activi ai acestei rețele. Această creștere se datorează faptului că tot mai mulți utilizatori accesează rețelele de socializare de pe dispozitivele mobile.

În acest an, Instagram a arătat o creștere fără precedent în Moldova, astfel în decurs de un an, platforma s-a bucurat de o creștere de circa 150.000 de conturi față de anul 2015.

Cei mai mulți utilizatori ai platformei sunt tinerii. Astfel, categoria de vârstă cuprinsă între 18-34 de ani reprezintă 68% din numărul total de utilizatori. Cel mai popular hashtag utilizat pe Instagram este #Moldova, fiind urmat de #localsmd și #chișinău.44

Instagram_1

Instagram_2

Instagram_3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente