(video) Lasă Facebookul și hai la „Săniuș Challenge” – o nouă provocare pentru tinerii din Chișinău

cover_challenge_sanius_2017

Pe 13 ianuarie, The Stage provoacă toți tinerii la o aventură de iarnă cu muzică și voie bună. Organizatorii invită toată lumea la un winter open air, pentru toți cei care vor să mai scape de rutină și să savureze din atmosfera magică a iernii, petrecând timpul activ și comunicând cu persoane care au aceleași interese.

Evenimetul va avea loc la cinci km de Chișinău. Biletul la eveniment, care costă 150 de lei, asigură: transport tur-retur, sanie-tub personală, teleferic ce va ridica vizitatorii pe pârtia de 350 m, rug la care se vor putea încălzi sau topi marshmallow servit cu ciocolată caldă. De asemenea pe loc veți găsi băuturile clasice a iernii izvarul, ceaiul și cafeaua.

Atmosfera va fi încinsă cu concursuri, premii și Dj-ii The Stage. Iar cele mai „epice” momente vor fi prinse de fotograful evenimentului.

Biletele sunt puse în vânzare din 8 ianuarie și pot fi rezervate la numărul de telefon 068 655 158 – Olga. La procurarea biletului veți fi informați despre locul pornirii. Plecarea va avea loc în ture.

Sunt invitați toți doritorii de la 16+ pentru a petrece o seară plină de activități și energie. Mai jos urmăriți cum a fost la Săniuș Challenge în 2016.

Pentru ca experiența să fie una memorabilă sunteți îndemnați să vă îmbrăcați în haine călduroase. Pentru detalii accesați pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente