Natalia Gârbu este o tânără din Strășeni care a pornit un proiect fotografic - #ElegantZebra - în care încearcă să se arate pe ea în diferite ipostaze, atât cu pretenții intelectuale, cât și pline de prostie.

„We all think in black and white (which is wrong or maybe not), we are and angels and demons, beauty and ugliness, truth and lie, coffee and milk, God and evil, love and hate etc.

Când acceptăm și partea bună și partea rea, noi ne acceptăm pe sine. Și în acest joculeț, eu vreau să-mi arăt și slăbiciunea și puterea, și prostia și frumosul, pentru că toate astea fac parte din mine. Așa eu ies din propria frică și arăt ceea ce ascund. Iaca așa o fișcă. Îs o zebră dintr-un Strășeni, zebră care e un amestec de țăran, cu pretenții intelectuale și fleur de glamour franțuzesc cu corji de răsărită la gură”, spune Natalia pentru echipa #diez.

Iată ce spune Natalia în proiectul #ElegantZebra (pe care puteți să-l urmăriți live aici)

#1. Ca zebra pe gheață.
***
Lacul zebrelor.
***
Zebruarie

 

elegantzebra1

#2. In relationship.
elegantzebra2

#3. Sunt așa momănte (eu, părsonal, tot le am) când tare vrei să-ți pui niște selfiE-uri pe fesbuc și parcă nu ai nimic de zis Universului, înafară de „Noroc! Eu aici stau pe un scaun”, da’ taaare-taaare vrei atenție.

 

elegantzebra3

#4. Tradițional, de 1 ianuarie

-alo, noroc-cum-te-simți?
– ei, cum… ca o locomotivă oprită.
Până aici a fost.

 

elegantzebra4

#5. Detox, dunkan, quinoa, ginkgo biloba, goji – toate cuvintele anului tremură lângă salata olivie.
De neînvins!

 

elegantzebra5

#6. Da’ tu umbli la yoga? Citești Osho? Ai grijă ce pui în tine? Aștepți iluminări? Simți că aura ta îi mai mare în fiecare zi, și mai specială, mai colorată decât la alții? Te conectezi cu Universul? Fumezi conexiunea? Ommm. Și cauți săns, săăns!!!
Te gândești la el în fiecare zi, doar că el, padla, la tine nu se gândește și nici nu se va gândi, xtate.
Cât cauți săns și iluminări, atrage atenția că la tine acolo, în plămânul stâng, toarce niște invidie, în piciorul drept oleacă de mânie s-o adunat, pe omoplat te roade o bucată de lăcomie, scoate prejudecățile din ochi, lenea din buric și suflă odată mândria șeea din nas.
Tax, repejor, găsim bubele, facem curat acoloian-sărbătorim! Amuș-amuș la mulți ani, ommmm.

 

elegantzebra6

#7. Părsonal, îmi place Anu’ Nou nu pentru mandarince și salată cu miros de crabi, brad și fotce cu cadouri pe fb.
Îmi place Anu’ Nou pentru că poți trage o linie și poți încheia propriul bilanț contabil moral al anului.
Iar noaptea, sub brad, sub vreun foc de artificii, sau sub trei sambuce, poți să-ți plângi dramele, sau să-ți pipăi noul iphone sau să încerci să-ți dorești oleaaacă-oleaacă mai multă bunătate și dragoste.
Pentru că unde dragoste nu e, nici pace nu e, da’ pace chiar nu e.

 

elegantzebra7

#8. Eu sunt poăzie și cofea. Eleganzză și frumusăță întruchipată.

 

elegantzebra8