(video) Unde-s tinerii. Corina Vîrtosu ne povestește despre studii și voluntariat la Suceava

cor

De la Orhei la Suceava e cale de un apel pe Skype. Moldova a sunat-o pe Corina și a întrebat-o simplu: „ce mai faci”? Astfel, am aflat de la ea cât este de interesantă viața de student în România, ce activități are acolo dar și o grămadă de sfaturi și îndemnuri pentru tinerii de acasă care sunt pregătiți să se implice activ în societate.

Este înnebunită după cifre, iar din acest motiv a ales să studieze contabilitate la Suceava. A plecat de la Orhei cu doar câteva luni în urmă, acolo unde a lăsat în urmă prieteni, colegi cu care până nu demult realizau cele mai îndrăznețe proiecte pentru tineri. Are toată încrederea în comunitatea de tineri activi din Orhei și știe că, atât ei cât și alții din Moldova, pot face schimbările pe care cu toți ni le dorim în societate.

Tineri activi sunt și la Suceava, iar Corina s-a alăturat deja lor, pentru că plănuiește să se implice activ și acolo, la fel cum o făcea și acasă.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente