A demarat târgul start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative” pentru studenții și masteranzii USM

Startup Stock Photos
Foto: studioblog.envato.com

Sub egida Incubatorului de Inovare „Inventica-USM”, demarează ediția a III-a a Concursului cu premii Târgul start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative”, care va avea loc în luna decembrie 2016 în cadrul USM. Concursul este adresat studenților, masteranzilor și tinerilor cercetători ai USM!

Târgul start-up-urilor reprezintă Concursul celor mai viabile idei de afaceri cu caracter inovativ, scopul căruia este stimularea și susținerea ideilor generate de studenți. Acesta presupune prezentarea și susținerea Planurilor de afaceri inovaționale elaborate de către studenții și/sau masteranzii Universității de Stat din Moldova.

Lucrările Concursului presupun evaluarea ideilor prezentate, audiate și susținute public, care se vor concretiza în Planuri de afaceri inovaționale. La derularea Târgului start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative” (ediția a III-a) vor participa studenți, masteranzi, cercetători, reprezentanți ai mediului de afaceri.

Cele mai bune planuri de afaceri inovative, premiate la concurs, vor fi recomandate pentru expertizare în cadrul AITT, cu scopul obţinerii, de către autorii acestora, a statutului de rezidenţi ai incubatorului de inovare „Inventica-USM”.

Termenul limită de depunere a planului de afaceri în vederea participării la Concursul Târgul start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative” este 07 decembrie 2016. Planul de afaceri inovațional elaborat va fi depus în biroul 308 / Corp Central, USM, tel. 022 577711.

Evenimentul este parte componentă a programului de realizare în anul 2016 a Proiectului „Organizarea şi funcţionarea Incubatorului de Inovare Inventica-USM, crearea şi dezvoltarea infrastructurii acestora în 2016”, susținut de către Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente