(video) Unde-s tinerii: Ion Demian, despre cum poate deveni Drochia o destinație turistică modernă

1

Ion și Dumitru Demian sunt doi tineri de la Drochia, care acum un an și ceva au hotărât să deschide o mică afacere de turism în orășelul natal pentru a le arăta moldovenilor, dar și oaspeților de peste hotare, ce țară frumoasă avem.

Așa precum se spune că orice afacere de succes își are originea încă în mintea unui copil, acest caz nu este o excepție. Ion a descoperit frumusețea localităților noastre de la volanul tatălui său. Fiind șofer, bărbatul îl lua pe băiat pentru a-l însoți în turele sale. Astfel, încă de atunci în conștiința lui Ion a apărut ideea de a face o afacere în turism.

Pentru a reuși în acest domeniu, trebuie să-ți placă să călătorești și să povestești despre cele văzute. Frații au avut ocazia să descopere România. Au plecat în această țară acum câțiva ani pentru a munci. După ce au acumulat niște bani, s-au întors acasă, pentru a-și realiza visul.

Doresc să facă din localitatea lor un obiectiv popular în trasee turistice. Au idei mărețe și inovative. Una dintre aceste idei se referă la crearea unui ghid electronic despre Drochia și locurile turistice din regiune. Până atunci îi invită pe turiști să descopere cele mai reprezentative obiective turistice din orășel: Turnul de Apă; Catedrala Adormirea Maicii Domnului, dar și Vila cu parc Mândâc.

Mai multe despre intențiile fraților Demian de a face din Drochia o destinație turistică modernă urmăriți în materialul de mai jos.

US_flag_48_stars.svg

Acest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente