(video) Unde-s tinerii. Descoperă trupa „Pata de ceai” și află cum se infuzează rockul, jazzul și folclorul împreună

ceai

E din ce în ce mai toamnă afară și e tocmai timpul potrivit pentru o ceașcă de ceai. Astăzi, facem noi cinste și vă invităm să-i cunoașteți pe Sandu, Cristi, Laur, Cristina și Igor, sau altfel spus „Pata de ceai”. Au început să fie vizibili pe internet și la evenimentele din Chișinău recent, dar, au cântat împreună și cu alte ocazii. Amestecați-vă împreună cu noi în ceaiul lor muzical, și lăsați-vă purtați de arome muzicale inedite.

Cu siguranță ați mai auzit de ei. Cinci tineri entuziasmați de muzică și… muzică. Au răscolit arhivele cu muzica veche românească, au șters-o de praf și i-au dat culoarea tinereții. Acoustic Theory, Ceainăria și multe alte idei au plutit în gândurile tinerilor până ce au găsit-o pe cea mai potrivită pentru numele trupei, care, astăzi se cheamă Pata de Ceai.

Trupa este compusă din Sandu Bantaș (voce/flaut), Laurențiu Coțaga (voce/chitară), Cristina Lazariuc (backing Vocals/Chitară Bass), Cristi Bantaș (Backing Vocals /Vioară/Chitară) și Igor Terschii (Cajon/Percuție).

Își doresc să transmite mesaje sincere, iar asta e plăcere combinată cu o misiune, pentru că muzica se face doar cu dedicație totală, ne-au povestit ei.

US_flag_48_stars.svg

Acest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente