(video) Unde-s tinerii: Eugeniu Cuznețov, despre modeling, televiziune și voluntariat în SUA

1

Are 18 ani, spune despre sine că este un „locuitor al Pământului” și face voluntariat . Este vorba despre Eugen Cuznețov, tânărul de la Chișinău care, fiind student la Colegiul Financiar-Bancar, este pasionat de actorie și de modeling. A petrecut un an academic în Statele Unite ale Americii, datorită unui program de schimb educațional oferit de FLEX. Pe lângă asta, a mai participat și la Erasmus + și este permanent în căutarea de noi oportunități pentru tineri.

Nu e noutate că Eugen este o fire creativă. Tânărul a reușit să le demonstreze acest lucru și americanilor. Este pasionat de modeling, de arta cinematografică și de teatru.  Acolo a găsit o nișă în care a putut să-și dezvoalte toate aceste pasiuni.

Are planuri mari. Și-a creat un canal pe Youtube pentru că are ce spune lumii. Poate motiva tinerii să-și urmeze visele. Își filmează singur postările, iar oamenii care îl urmăresc au reușit să-i aprecieze talentul actoricesc.

Revenit acasă, încearcă să prindă toate oportunitățile ce-i apar în cale. Recent a fost în Georgia, unde a aflat mai multe despre imprimarea 3D. Acum e în Letonia, unde participă la o conferință despre mentorat.

Deocamdată, nu știe în ce țară se vede în viitor. Se definește drept un „locuitor al Pământului”, de aceea niciodată nu-și setează granițe. Un singur lucru îl știe exact – va face voluntariat. A spune despre Eugen că este un tânăr deosebit înseamnă a spune foarte puțin. Este suficient să afli cum își petrece o zi din viață pentru a-l înțelege cu adevărat. Pentru a vă convinge de acest lucru, vizionați reportajul de mai jos.


US_flag_48_stars.svg

Acest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente