PDM l-a înaintat pe Marian Lupu drept candidat în alegerile Prezidențiale

10645110_978809218811296_368342534819255393_n

Consiliul Politic Național al Partidului Democrat din Moldova, întrunit în ședință pe 31 august anul curent la Chișinău, a susținut desemnarea președintelui partidului, Marian Lupu, în calitate de candidat al PDM la alegerile prezidențiale din 30 octombrie 2016.

Decizia a fost luată în baza rezultatelor consultărilor din organizațiile locale și raionale ale PDM, membrii Consiliului Politic ajungând la concluzia că Marian Lupu se bucură de încrederea deplină a democraților și are cea mai mare experiență la nivelul conducerii de vârf a statului.

De asemenea, s-au discutat propunerile din teritoriu privind programul politic al candidatului, precum și desfășurarea campaniei electorale. Democrații au în vedere o campanie energică și pozitivă, în care cetățenilor să le fie prezentată o viziune clară și realistă privind viitorul Moldovei, cu soluții concrete la problemele țării și ale oamenilor.

Consiliul Politic Național a aprobat și componența Grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în favoarea candidatului din partea PDM, precum și o serie de măsuri organizatorice în acest sens. În altă ordine de idei, democrații au aprobat un plan ambițios de poziționare politică a partidului în perioada de până la începerea campaniei oficiale pentru alegerile prezidențiale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente