(video) Tânăra dansatoare Ionela Țăruș și-a lansat primul videoclip

13923680_655861777896434_493526688908285426_o (1)

Am putut să o admirăm la diferite concursuri de talente unde a cucerit instantaneu publicul prin carisma, dansul și atitudinea scenică demnă de o mică artistă în devenire. Astăzi, Ionela Țăruș a decis să-și demonstreze încă o dată calitățile de dansatoare înnăscută prin intermediul primului său videoclip.

Filmările au durat trei zile, câte două-trei ore, iar locațiile au fost, de asemenea, trei la număr, selectate în conformitate cu tematica și muzica din dansul interpretat. În videoclip, Ionela dansat pe două hituri internaționale, Era Istrefi – „Bonbon” și Justin Timberlake – „Can’t stop the feeling”.

„Am urmărit talentul Ionelei încă de când era mică. La un moment dat, mi-am imaginat această colaborare. Am discutat cu mama Ionelei, Victoria Țăruș, și împreună cu coregraful Dumitru Neagu și TRIO Film Studio am creat ideea, coregrafia și am filmat acest clip. Este un filmuleț dinamic, vesel, precum e și Ionela”, comentează Radu Boișteanu, producătorul videoclipului.

Menționăm că, Ionela Țăruș a devenit cunoscută publicului larg încă de la vârsta de cinci ani, atunci când a participat la un concurs de talente din Rusia alături de partenerul său, Mihai Ungureanu, iar mai apoi, au urmat zeci de prestații reușite la competiții internaționale din Belarus, Ucraina, România etc.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente