(hartă) Ce Pokemoni poți întâlni în Centrul Chișinăului și care sunt cele mai populate străzi

Imagine reprez
Foto: nowloading.co

Pokemon Go continuă să câștige din popularitate, numărul utilizatorilor crescând în fiecare zi. Pentru că sistemul de ghidare în interiorul hărții aplicației este vag, internauții au găsit modalități de a surprinde în care locuri „se adună” pokemonii, în timp real.

Printre cel mai des întâlniți pokemoni din Centrul Chișinăului sunt: Drowzee, Pidgey, Rattata sau Zubat, însă sunt zone unde puteți întâlni pokemoni un pic mai rari ca Onix, Abra sau Duduo.

Mai jos găsiți hărțile Centrului Capitalei, în diferite intervale de timp. Ghidându-vă după ele, puteți găsi locurile în care pokemonii apar cel mai des:

 

Sursa: Andrei Gamurar
Photo Credit: Andrei Gamurar
Sursa: Andrei Gamurar
Photo Credit: Andrei Gamurar

Pokemon GO a fost lansat în lume pe data de 6 iulie 2016, iar în scurt timp a devenit mai popular decât Tinder, iar numărul de descărcări ale acestuia în curând va întrece Twitterul. Elaborat pe baza Niantic’s Real World Gaming Platform, jocul urmărește obiectivul de a aduce în realitatea fiecărui utilizator puțină magie, ascunzând în preajma fiecăruia dintre ei un număr întâmplător de creaturi Pokemon, în dependență de locul unde se află și particularitățile acestuia (lumină, vegetație, umiditate etc.), scopul jocului fiind găsirea, capturarea și colectarea acestora, precum și dezvoltarea și antrenarea lor prin intermediul unor proceduri speciale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente