Programul primei săptămâni a master class-urilor din cadrul campaniei Wine Friendly 2016

friendly1
Foto: Wine Friendly Restaurants

Oficiul Național al Viei și Vinului și partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, invită la cea de-a doua ediție de master-class-uri cu degustare de vinuri în cadrul programului „Wine Friendly Restaurant”.

Astfel, în mai multe localuri din Capitală, vor avea loc master class-uri de prezentare a Vinului Moldovei, moderate de somelieri cunoscuți și bloggeri dedicați promovării creșterii culturii consumului vinului de calitate.

Programul primei săptămâni de Wine Friendly

 

17 februarie – Wine Friendly Master Class la Carpe Diem

 

Pe 17 februarie 2016, la ora 19.00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta localului Carpe Diem. Degustarea va fi moderată de somelierul Mihai Bradu și jurnalistul Cristian Jardan. INTRARE 100 MDL! REZERVĂ ACUM: 79 978-818

18 februarie – Wine Friendly Master Class la Grill do Brasil

 

Pe 18 februarie 2016, la ora 20.00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta restaurantului Grill do Brasil. Degustarea va fi moderată în limba rusă de speaker-ul Alexandru Zorin și blogger-ul Victor Chironda. INTRARE 199 MDL! REZERVĂ ACUM: 78701700

19 februarie – Wine Friendly Master Class la Mezzo

 

Pe 19 februarie 2016, la ora 19.00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta restaurantului Mezzo. Degustarea va fi moderată în limba rusă de speaker-ul Alexandru Zorin și bloggerul Elena Braga. INTRARE 150 MDL! REZERVĂ ACUM: 60629999

20 februarie – Wine Friendly Master Class la View Café & Restaurant

 

În data de 20 februarie 2016, la ora 19.00, Vă invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta View Café & Restaurant. Degustarea va fi moderată de speaker-ul Nicolae Luca și blogger-ul Andrei Cibotaru. COSTUL DEGUSTAȚIEI ESTE DE 200 MDL ŞI INCLUDE O GAMĂ VARIATĂ DE ANTIPASTI ITALIENE ŞI CASCAVALURI! Locurile la degustaţie sunt limitate, de aceea Vă încurajăm să rezervaţi la numărul de telefon- 068566665.

21 februarie – Wine Friendly Master Class la Beef. Meat & Wine

 

Pe 21 februarie 2016, la ora 19.00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta restaurantului Beef. Meat & Wine. Degustarea va fi moderată de speaker-ul Mihai Druță și bloggerul Andrei Curăraru. INTRARE 200 MDL! REZERVĂ ACUM: 078 410 410.

Despre programul Wine Friendly Restaurants

Programul „Wine Friendly” este elaborat și implementat de Oficiul Național al Viei și Vinului cu suportul partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID, cu scopul de a promova cultura vinului și serviciul calitativ de vinuri în restaurantele din Moldova.

Organizatorii au demarat acreditarea restaurantelor locale conform unui standard de calitate în domeniul serviciului de vinuri. 12 astfel de restaurante au fost acreditate de comisia de experți și au fost integrate în programul Wine Friendly în cadrul primei etape a proiectului.

A doua etapă a proiectului Wine Friendly va cuprinde: organizarea a 12 master class-uri ținute de somelieri locali și sesiuni de formare pentru personalul restaurantelor în servirea corectă a vinului. Ca urmare a procesului de integrare în program, 10 localuri din republică vor primi acreditarea Wine Friendly.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente