Andreea Raicu revine la Chișinău cu un workshop. Își va prezenta și propria colecție de haine

1200_x_500_bijuterii
Foto: Photo Credit: AndreeaRaicu.ro

Pentru că ne sunteți dragi și vrem să veniți alături de noi în cea mai mare comunitate de femei din Moldova, avem surprize impresionante pentru voi. Luna februarie vă aduce un eveniment demn de a fi însemnat în agenda voastră, iar prezența e obligatorie.

Fie că vrei o transformare, ai oboist de anxietate, rutină și cunoscutul drum casă-job, te invităm la un eveniment inedit. Vino la o seară de suflet alături de Andreea Raicu, una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România, care, pe lângă faptul că te va inspira să aduci un strop de schimbări frumoase în viață, va prezenta și colecția de haine by Andreea Raicu. Intitulat sugestiv „Cum să faci primul pas spre schimbare?”, evenimentul se anunță o lecție de prietenie și confesiuni.

Frumoasa vedetă te invită cu drag să i te alături și să petreceți o seară de suflet. „Mă bucur să revin la Chișinău, un loc care înseamnă extrem de mult pentru mine, unde am fost primită de fiecare dată cu deschidere, multă căldură și o energie fantastică. Sunt foarte fericită să mă aflu pe 18 februarie la Chișinău în cadrul evenimentului Women`s Summit Moldova”.

Vom avea ocazia să discutăm despre cât de important este să ne învingem fricile care ne împiedică să trăim așa cum ne dorim. Este important să găsim metode care să ne ajute să trăim liniștit în această lume extrem de agitată, să găsim mereu timp pentru lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat. Trebuie să avem curajul să fim noi înșine, să nu mai trăim o viață influențată de ce cred sau ce spun cei din jurul nostru. La sfârșitul evenimentului veți avea ocazia să vedeți câteva produse din colecția de haine Andreea Raicu. Vă aștept cu drag!” le transmite Andreea Raicu celor de la Chișinău.

DiezFeaturingImage_WSM_18februarie_AndreeaRaicu_620x400px

Programul evenimentului:

# Discurs Andreea Raicu;
# Sesiunea de întrebări și răspunsuri;
# Prezentarea de modă;
# Tombola cu premii de la parteneri;
# Degustație de vin oferită de compania Et Cetera;
# Networking și poze.

Detalii eveniment:
Dată: 18 Februarie 2015
Oră: 18:30-21:00
Locație: Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău (str. Mitropolit Varlaam 77)

1200x_500_leather_skirts

Costul unui bilet:
*299 lei (până în data de 15 februarie 2016).
*400 lei (după data de 15 februarie 2016).

Info-Line și rezervare bilete: 060 207 207

REZERVAȚI BILETE online, click aici.
ACHITAȚI BILETE online, click aici.

Women’s Summit Moldova mai bine de doi ani organizează evenimente de dezvoltare personală pentru femei. În cadrul a 18 evenimente organizate au participat peste 3.500 de femei alături de 17 speakeri excepționali.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente