O adolescentă din Moldova are toate șansele să devină o scriitoare de succes. Tânăra, care este stabilită deja de mai mulți ani în Italia, a scris o trilogie, „My dilemma is you”. Cartea a prins la public și se vinde ca pâinea caldă. Trilogia se clasează pe locul 10 în topul romanelor italiene cele mai vândute în decursul unei săptămâni.

O adolescentă din Moldova a scris o carte care se bucură de un succes imens în Italia

Cristina Chiperi are 17 ani și este originară din Moldova. Pe când avea doi ani s-a stabilit cu traiul împreună cu familia în Italia, la Padova. Cristina povestește că a început să scrie pe când avea 15 ani. Ideea de a scrie un roman i-a venit după ce a ascultat piesa Selenei Gomez „My Dilemma”. Ea spune că atunci s-a gândit să scrie o poveste de dragoste despre adolescenți, scrie presa italiană citată de ȘtiriLocale.md.

Cartea este despre povestea unei tinere din Los Angeles, familia căreia decide să se mute cu traiul în Miami. Întâmplător sau nu, personajul principal este o fată pe nume Cristina. Ajunsă într-un oraș nou, tânără este nevoită să-și facă noi prieteni, să schimbe școala, dar reușește în timp să se acomodeze.

 

CY1YUsPWsAAAlx2

A început să scrie pe Wattpad. Spune că era mult mai ușor pentru că scria direct pe telefon și asta îi permitea să-și întindă gândurile imediat. Tânăra spune că atunci când a publicat romanul pe Wattpad a rămas surprinsă de feedback și a primit o sumedenie de încurajări, așa că a continuat cu celelalte două părți.

Cristina spune că a fost contactată de o editură care era interesată să-i publice cartea, așa că în luna ianuarie a fost tipărită prima parte a trilogiei „My dilemma is you”. În februarie urmează să lanseze cel de-al doilea volum, după care va apărea și al treilea volum.

Tânăra nu s-a așteptat la un asemenea succes și spune că prietenii, cât și profesorii au aflat abia după ce cartea ei a apărut în librării. Moldoveanca spune că îi place să scrie și adoră fantezia.

 

12530707_969817903104757_1185913033_n

1655587_550370615062164_1833577150_o