Guvern24.md – O platformă de crowdfunding care te ajută să-ți finanțezi ideea prin donații

guvern
Foto: Photo Credit: guvern24.md

O platformă de finanțare colectivă, dedicată comunității și reușitei noastre ca țară – www.Guvern24.md a fost lansată marți, 22 decembrie. Aceasta va pune la dispoziția oamenilor o metodă sigură și transparentă de promovare a proiectelor ce necesită colectare de fonduri, iar persoanele care au posibilitatea pot să le susțină financiar.

Guvern24.md este fondat de către un grup de tineri în frunte cu Elena Zgardan, coordonatoarea proiectului TEDxChisinau. Noua platformă de crowdfunding funcționează la fel ca cele internaționale în ce privește metoda de finanțare și sistemul de administrare.

„Misiunea Guvern24 este de a crea o punte de comunicare și colaborare prin intermediul unei platforme de crowdfunding. Astfel, vom aduce în jurul unui scop unic o comunitate de oameni responsabili, care vor lucra împreună pentru a ridica Moldova la un nou nivel”, susţine Elena Zgardan.

„Vrem să credem că prin unirea forțelor noastre, a celor care au idei și a celor care pot contribui, dăm o șansă țării de mâine. Guvern24 a dat start, deja, câtorva proiecte pe site, ce își vor începe de astăzi campania de colectare a fondurilor. În comparație cu alte platforme cunoscute, Guvern24 nu este unul de nișă. Astfel, echipa susține apariția diferitelor categorii de proiecte din domenii ca Societate, Educație, Artă, Construcții și Reparație, Jurnalism, Știință și Tehnologie, Caritate etc.”, adaugă cei din platforma Guvern24.

 

Guvern24

Platforma se lansează cu o perioadă de testare – un pas necesar pentru a testa sistemul de plăţi și cel de monitorizare a platformei. „O astfel de platformă nu a mai fost disponibilă până acum în Republica Moldova. Prin urmare, perioada de testare ne-ar ajuta să adunăm un feedback constructiv din partea utilizatorilor, pentru a asigura în viitor o strategie de dezvoltare ce va fi acceptată nu doar de noi, ci de întreaga comunitate”, spun fondatorii.

La nivel internațional, platformele de crowdfunding sunt o sursă utilizată constant pentru colectarea de fonduri de către companii și echipe pentru lansarea de noi produse, dezvoltarea de noi start-up-uri, asigurarea cu suport material sau ajutor financiar pentru vindecarea persoanelor nevoiaşe, dar și alte proiecte sociale sau economice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente