Zboară la Londra sau Bologna cu 50 de euro. Wizz Air lansează noi rute din Chișinău

HA-LPA-Wizz-Air-Hungary-Airbus-A320-200_PlanespottersNet_115689
Foto: PC: planespotters.net

De astăzi, veți putea rezerva bilete de zbor spre Londra la doar 50 de euro, iar spre Bologna – la doar 40 de euro. Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi noi rute din Chișinău, scrie bani.md.

Biletele pentru ambele destinații sunt disponibile deja pe www.wizzair.com.

Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi încep pe 30 septembrie și vor fi operate inițial miercurea și duminica. Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Londra Luton vor demara pe 27 octombrie și vor fi operate marțea, joia și sâmbăta. Wizz Air oferă deja zboruri cunoscute din capitala Moldovei spre aeroporturi cum ar fi Roma Ciampino, Veneția Treviso și Milano Bergamo.

Daniel Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air, a declarat: „Suntem fericiți să vedem că, pe măsură ce tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, cererea pasagerilor pentru călătorii din și spre Chișinău este în creștere. Observăm mai multe tipuri de pasageri care profită de zborurile noastre dintre Moldova și Italia, inclusiv turiști și oameni care călătoresc în scop de afaceri, și ne bucurăm că luăm parte la dezvoltarea Moldovei ca destinație turistică. Londra are un potențial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop turistic sau de afaceri, dar și ca destinație. Considerăm aceste noi rute ca un semn de solidaritate pentru Chișinău”, se arată într-un comunicat emis de companie.

1

2

*Tarif pentru un singur zbor, taxe aplicabile și un bagaj mic de cabină.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 60 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. La Wizz Air, o echipă de peste 2.200 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute pentru ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 16,5 milioane de pasageri în anul fiscal care s-a încheiat pe 31 martie 2015. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente