(foto) Olesea Cernavca a fost desemnată Miss ASEM 2015

IMG_0144
Foto: Olesea Cernavca a obținut titlul de Miss ASEM Viitoarea femeie de afaceri 2015

Câștigătoarea concursului de frumusețe și inteligență „Miss ASEM 2015 – Viitoarea femeie de afaceri” a fost Olesea Cernavca, studentă a facultății de Contabilitate.

Zece concurente au luptat în această seară la patru probe pentru titlul „Viitoarea femeie de afaceri”, însă cea pentru care juriul a votat în unison a fost Olesea Cernavca. Fiind participanta cu numărul 1 în această competiție de frumusețe și inteligență, Olesea a demonstrat tuturor că este posibil să fii numărul 1 peste tot.

 

IMG_0039

Tânăra s-a remarcat printr-o atitudine deschisă, o fire talentată și capabilă de a duce tratative. Olesei i-a reușit să atingă publicul prin prezentarea sa concretă, la temă, pe alocuri sufletistă și plină de emoții. „Probabil, am învins, deoarece, în timpul celor cinci probe pe care le-am avut fiecare din noi, eu am pus suflet și aceasta se observa chiar și din cuvintele mele. Am vorbit despre părinți și cât de mult îi prețuiesc; la proba business planului, am pus accentul pe problemele ecologice, iar la prezentarea sponsorului am avut grijă ca fiecare oaspete al evenimentului să plece acasă cu informație concretă despre acesta și cu un card de vizită. Câștigul meu îl dedic părinților, iar premiul cel mare și anume călătoria în Grecia, le-o voi dărui lor, în semn de recunoștință infinită pentru că m-au crescut așa cum sunt”, a mărturisit Miss ASEM 2015 echipei #diez.

 

IMG_0132

Vedeți aici toate studentele Academiei de Studii Economice care au luptat pentru acest titlu.

 

IMG_0139

IMG_9816

IMG_9993

IMG_0160

PC: Facebook/Olesea Cernavca
PC: Facebook/Olesea Cernavca
PC: Facebook/Olesea Cernavca
PC: Facebook/Olesea Cernavca
PC: Facebook/Olesea Cernavca
PC: Facebook/Olesea Cernavca
PC: Facebook/Olesea Cernavca
PC: Facebook/Olesea Cernavca
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente