Tronul din Game of Thrones și Hodor vin la 478 km de Chișinău

game-of-thrones-2011-wallpaper-iron-throne
Foto: Tronul din Game of Thrones PC: sciencefiction.com

În perioada 8 – 10 mai 2015, la București, HBO România oferă fanilor șansa de a se poza în postura de Rege sau Regină a universului Game of Thrones. Așadar, după dinastiile Targaryen și Baratheon, acum este șansa ta să stăpânești cele 7 regate, doar la East European Comic Con.

Game of Thrones va fi reprezentat la Comic Con nu doar de Tron, dar și de catre Kristian Nairn, actorul care interpretează rolul lui Hodor, informează cinemagia.ro.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment destinat pasionaților de jocuri,filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

 

Bran Stark și Hodor. PC: fanpop.com
Bran Stark și Hodor. PC: fanpop.com

Printre invitații de seamă se numără actorii veniți special de la Hollywood pentru publicul din România: Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural), Dan Starkey (Strax din Dr. Who) și Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones). În plus, evenimentul se va bucura și de prezența artiștilor grafici Sycra și Bobmeatbag, dar şi a celebrităților din online Creative Monkeyz, 10 lucruri, Sector 7, Romercial, Rezumatul Zilei, Doza de Haș, Tequila, Zmenta, Bobospider și Dani pe net.

East European Comic Con este mai mult decât un simplu eveniment. Acesta reprezintă un spațiu de interacțiune între fanii serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video și actorii internaționali, artiștii grafici sau celebritățile din mediul online. Aleea artiștilor, zona de gaming și de boardgames, recuzita de film se numără printre atracţiile pregătite anul acesta de către organizatori.

Biletele pot fi achiziționate în rețelele Eventim și My Ticket la prețul de 64 RON, iar în ultima săptămână, costul va fi de 79 RON.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente