(video) 6 idei cum să decorezi lumânarea care va emana căldură în seara de Crăciun

lum
Foto: Cum să decorezi lumânarea care va emana căldură în seara de Crăciun. PC: captură foto YouTube

De pe orice masă festivă de Crăciun nu poate lipsi o lumânare care ar simboliza nevinovăția și curățenia, iar prin ardere ea exprimă o viață închinată pe deplin iubirii unice, fierbinți și eterne. Vă propunem câteva metode prin care ați putea personaliza lumânarea de Crăciun, transformând-o creativ.

#1. Utilizează un borcan din sticlă transparentă de 0,5, 0,75 sau un litru. Schițează un desen de Crăciun pe o foaie și transpune-l pe sticlă cu un marker permanent. Adaugă detalii și/sau culoare cu ajutorul unor vopsele acrilice, ce pot fi găsite la orice magazin de birotică. De asemenea, la discreția ta, adaugă sclipici sau alte elemente, cum ar fi mărgele sau panglică. Efectul va fi maxim atunci, când vei amplasa în interior o lumânare și o vei aprinde. Noaptea de Crăciun va fi feerică!

#2. Poți decora creativ un bol din sticlă transparentă. Pentru aceasta, se utilizează plastic, maleabil, asemănător la consistență cu plastilina, ce poate fi achiziționat în magazinele de birotică. Un plus al acestuia este faptul că, după ce ai modelat din el imaginea/forma dorită, îl poți pune în cuptor pentru câtva timp și acesta se va întări, devenind rezistent. Poți urma exemplul propus în video și face un brăduț, sau poți opta pentru un om de zăpadă sau un alt element al iernii.

#3. Pregătește câteva lumânări mari și groase. Alege câteva acadele mici și multicolore, sau, de o singură culoare. Lipește bomboanele de lumânare și leagă o fundiță mică.

#4. Un suport pentru lumânarea de Crăciun poate fi realizat dintr-un pahar din sticlă transparentă (de orice formă), pe care îl poți decora cu panglici, dar, de asemenea, poți desena fulgi sau chiar o compoziție iernatică.

#5. Ia un cilindru din sticlă transparentă. Aplică pe partea exterioară a sa o peliculă cu elemente de dantelă. Eventual, poți utiliza chiar și o bucată de dantelă. Alege o panglică, fie de mătase, fie de șifon, de orice culoare (pe care o preferi, sau se potrivește decorului casei) și leagă o fundiță la mijloc. Flacăra va lumina călduros prin elementele dantelate.

#6. Dacă nu dorești să te complici prea mult, însă vrei totuși să decorezi o lumânare, poți să iei fie panglici subțiri, de diverse culori (poți utiliza culorile Crăciunului: verde, roșu și auriu) sau o panglică unică mai lată, pe care să o fixezi cu pioneze aurii sau să legi o fundiță.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente