Cunoaște-o pe prima domnișoară-facilitator de la edițiile Startup Weekend Moldova

collage
Foto: Prima domnișoară-facilitator din cadrul SWM și colegii săi, PC: colaj #diez

Pentru că evenimentul StartUp Weekend 2014 începe în această seară frumoasă de 14 noiembrie, #diez vă îndeamnă să-i cunoașteți pe cei 5 facilitatori principali ai edițiilor de până acum a Startup Weekend Moldova.

Noutatea zilei, însă, e că pentru prima dată în cadrul StartUp Weekendului din Moldova (SWM), facilitatorul principal este o domnișoară, venită special din Londra pentru a conduce ediția a VI a Startup Weekend Moldova.

Maria

 

Maria-Christina Tsitsopoulos – prima domnișoară-facilitator principal de când se organizează StartUp Weekend Moldova. Maria-Christina posedă o pasiune aparte pentru tehnologii, mai ales pentru cea mobilă. A absolvit Universitatea din Bristol, Marea Britanie. Posedă abilități analitice și de comunicare temeinice.

 

KavKav Latiolais a fost de 2 ori facilitator principal în cadrul ediției de SWM, întrucât el a fost parte a primei sesiuni de StartUp în noiembrie 2011, și apoi la sesiunea din iunie 2012. El se poate lăuda cu o experiență variată în domenii precum design de sunet și management de program.

 

 

simon

Simon Christian Kaiser a facilitat ediția din noiembrie 2012. Din august 2011 până în prezent, Simon este președintele SW Elveția, iar din iunie 2012 până în prezent, el deține titlul și funcția de facilitator global în cadrul SW.

 

 

stavros

Stavros Messinis a fost facilitator în cadrul ediției de SW din iunie 2013. El, de asemenea, deține titlul și funcția de facilitator global din februarie 2013. Stavros poate ghida tinerii spre un leadership de echipă sănătos, precum și spre cunoașterea unor elemente de antreprenoriat.

 

 

dave

Dave Parker a fost prezent la ediția a V-a de SW, ce a avut loc în noiembrie 2013. Deja de mai mult de 20 de ani, cariera lui Dave este concentrată în domeniul industriei de consum și servicii. El a apărut în topul „Best of the Web” în Forbes.

 

 

 

Vă așteptăm să urmăriți ideile celei dea VI-a ediții a Startup Weekend Moldova, echipa #diez va face live text la evenimentul de lansare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente