Ce ascultăm azi, vineri seara? #Foals – trupa techno-indie cu cel mai bun track din 2011

Foals
Foto:PC: Facebook.com/Foals

Relaxare. Întins pe divan. Conversații familiare, însoțite de ceaiul sau berea savurată cu prietenii, la sfârșit de zi. Într-un cuvânt – vineri seara. Cu această ocazie #diez și-a propus ca în fiecare seară de vineri să ai parte de o mică escapadă muzicală și de un nou titlu în playlistul tău.

Faceți-vă comozi, căci vinerea asta ne delectăm cu techno-indie, protagoniștii serii de azi fiind Foals – o trupă fondată în 2008, originară din Oxford, Marea Britanie.
Aceasta îi are ca membri pe: Yannis Philippakis, Jack Bevan, Jimmy Smith, Walter Gervers și Edwin Congreave, iar ca producători pe: Flood și Alan Moulder, cunoscuți pentru colaborările cu Nine Inch Nails, The Smashing Pumpkins și My Bloody Valentine.

 

PC: Facebook.com/Foals
PC: Facebook.com/Foals

Povestea „Foals” a început odată cu întâlnirea lui Walter Gervers și Jimmy Smith la Abingdon School – locul în care au învățat și cei din Radiohead.
Abordând un stil techno-indie, aceștia au reușit să scoată mai multe hituri, care, ulterior, au devenit soundtrack-urile unor seriale precum: „Skins”, „Entourage”, „Misfits” și „Outcasts”.

 

Foals la NME Awards 2013 PC: dblback.com
Foals la NME Awards 2013 PC: dblback.com

Foals au reușit să fie nominalizați de NMA Awards, la categoriile de: Best Live Act, Best British Album, iar în 2011, aceștia au reușit să ia premiul de Best Track, cu piesa „Spanish Sahara”.

Iată playlistul celor de la Foals:

PC: Facebook.com/Foals
PC: Facebook.com/Foals

Fii cu urechea pe #diez.

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente