Depășește-ți limitele și aplică acum la AEGEE Chișinău

1017482_881196698587160_1859001549895923016_n
Foto: PC: Facebook/AEGEE Chișinău

Organizația pentru studenți AEGEE recrutează noi membri. Aplică până la 10 octombrie dacă îți dorești o experiență interesantă în timpul studenției.

Pentru studenții care nu au decis încă unde să se implice, pot aplica acuma la AEGEE Chișinău. AEGEE este o platformă ce oferă tinerilor șansa de a se dezvolta, de a-și creea prieteni în toată lumea și de a-și realiza ideile. Organizația are ca scop să întărească înțelegerea reciprocă, aducând Europa mai aproape de tineri.

Ce îți oferă AEGEE?

AEGEE îți vine în ajutor pentru a te dezvolta multilateral, pentru a cunoaște diverse culturi și pentru a-ți implementa ideile și proiectele.

AEGEE sprijină mobilitatea și încurajează tinerii să-și depășească limitele și să-și facă noi prietenii, sparge stereotipuri și consolidează toleranța, respectul și solidaritatea.

Aplică la AEGEE-Chișinău până la 10 octombrie, completând formularul de înregistrare.

Fondată în 1985 la Paris și activă astăzi în 200 de orașe din peste 40 de țări europene, AEGEE este o organizație non-guvernamentală și independentă din punct de vedere politic, potrivită pentru studenții de la toate facultățile.

Mai multe detalii despre organizație, găsiți pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente